چگونه ساختمان خود انرژی بسازیم؟

چگونه ساختمان خود انرژی بسازیم؟

برای اینکه یک پروژه ساختمانی محصولش یک ساختمان خود انرژی باشد، باید چه مراحلی را طی کنیم؟

با توجه به توضیحات قبلی که در مقاله ساختمان خودانرژی، درباره این نوع از ساختمان ها ارائه کردیم، حال سوال مطرح میشود که برای پیاده سازی این نوع از ساختمان ها باید چه مراحلی را طی کنیم. در نظر داشته باشید که بحث خود انرژی شدن یک ساختمان یک المان جداگونه ای است که با ساختمان ادغام میشود و به ارزش آن می افزاید.

قدم اول، طراحی کانسپت خودانرژی!

اولین و مهمترین قدم، کانسپتی هست که توسط معمار و گروه طراحان پروژه انجام میشود. کانسپت خود انرژی بودن!

در این قسمت از کار باید معمار یا طراح پروژه باید بحث خودانرژی بودن ساختمان را در طرح خود پیاده سازی کند. به عبارتی باید در طرح اولیه در نظر گرفته شود که بین 20 تا 100 درصد قرار است این ساختمان خود کفایی انرژی داشته باشد. این در حالی است که بحث خود انرژی در کنار همه المان های طراحی یک ساختمان یک ضرورت در نظر گرفته میشود.

معمار در هنگام طراحی کانسپت این نوع ساختمان باید نقاطی را در نظر بگیرد که برای پیاده سازی سیستم خودانرژی مناسب باشد همینطور جوری طرح خود را طراحی کند که این ساختمان کمترین میزان اتلاف انرژی را داشته باشد.

در این قسمت بهتر است همکاری دقیقی بین گروه معماری، برق و تاسیسات و سازه اتفاق بیفتد تا نتیجه کار، ساختمانی حرفه ای و استاندارد باشد.

دقت کنید که وقتی از بحث خود انرژی بودن ساختمان مطرح میشود منظور این نیست که این ساختمان دیگر به منابع برق و سوخت های فسیلی برای تامین انرژی احتیاج ندارد بلکه منظور این است که بخش عمده ای از انرژی این ساختمان توسط المان های خود ساختمان تامین میشود.

پیشنهاد میکنیم ویدئو زیر را ببینید تا با کلام شیوای آقای دکتر مهراد حاجی بابایی، بنیانگذار BIPV Iran، با این موضوع بیشتر آشنا شوید.

هیچ داده ای یافت نشد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید